august 2011

"Another month, Another year, Another smile, Another tear"

Another Summer and a Winter too, But there will never ever be another YOU!

 


Iloveyou. ♥♥

"Every song ends, but is that any reason to not enjoy the music?"

http://www.youtube.com/watch?v=JQ3r-rXUABI&feature=relmfu     boyce avenye/megan nicole - skyscraper

http://www.youtube.com/watch?v=RxWEvV9zYj4 boyce avenue acoustic cover - here without you

 

"Sliten liten sove nå"

Å måtte stå her i dag for å ta farvel med deg, er ubeskrivelig tungt. Jeg elsker deg så utrolig høyt, er det første jeg vil si. Jeg savner deg. Jeg trenger deg. Alle savner deg. Ingen ville at du skulle dra, alle viste du kom til å dra, men det var ingen som ønsket det. Du måtte gjøre det som var best for deg, ikke det som var best for oss. Vi kjempet med deg og hver ny dag med deg var en gave. Nå er det slutt. Du er borte for godt. Alle gråter, såre og ufattelig vonde tårer. 

Jeg står her og skal snakke om en person som har betydd og vært så mye for meg. En person som ikke hadde gjort noen noe galt. Som ikke engang hadde gjort en flue fortred. En person med øyne som ikke kjente til sjalusi, hat og vondskap. En person som kun så det gode i mennesket. Og som forgudet deg for den du er. Dem finnes det ikke mange av.

Jeg tenker på deg hele tiden, og ber for deg. Ikke fordi jeg er religiøs, men fordi hvis det finnes noe gud der oppe, håper jeg at han hører på meg. 

Jeg kommer aldri til å glemme noe ved deg. Latteren din, smilet ditt, gråten din eller måten du var på. Små føtter setter også spor. Og de sporene er uendelig dype. Det finnes ikke flere ord og si for ord blir fattige i denne situasjonen. 

Verden er et tungt sted, uten deg. 
"I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry.."

Mange mennesker vet ikke hvor godt de egentlig har det. Tar alt som en selvfølge å kan ikke det å verdsette noe eller noen. Andre mennesker, vet ikke selv hvor høyt de selv er verdsatt, og ser på livet som ikke verdt å leve. En av mine beste venner, ser det på den måten. 

Jeg tror nok at han innerst inne vet at det er mange som er glad i ham, men at andre følelser tar overhånd å styrer alt. Følelser som hat, selvforakt å lidelse fordi han er annerledes. Han forstår ikke at det og være annerledes, ikke betyr at man ikke er like mye verdt som alle andre. For det er det man blir fortalt. 

Man skulle tro at det å være annerledes ville være en fin ting, å være deg selv og ikke som alle andre. Kanskje det blir sånn også, når man blir eldre og når man har lært? Men i ungdomstiden er det ikke noe man ønsker å være mer en akkurat slik som alle andre. Som vennene våre, og dem man ser opp til. 

Dette ?brevet? er til min gode venn, som ikke vet hvor mye han egentlig betyr for meg, og hvor mye han betyr for alle andre. Han er en person som mange ville definert som annerledes. I mine øyne, derimot. Er han akkurat slik han skal være. Han er en som alltid lytter, å som ikke dømmer før han vet å kjenner. Han er en person som alle liker, viss de bare får lov til å komme tett nok innpå ham. 

Han er en person med mange gode venner, smiler og ler så mye at man helt glemmer å se hva som ligger bak det smilende ytre. Mørke tanker som kan skjules godt, altfor godt. 

Å være ?annerledes? er vanskelig for ham, å han har brukt midler han tror vil fjerne alle smertene å hjelpe ham til å forstå. Midler som ingen burde bruke, ting som å kutte opp seg selv eller å ta alt for mange piller. 

Da jeg fikk høre dette, satte det alt i perspektiv. Jeg hadde aldri vurdert tanken på at han brått skulle bli tatt fra meg. Hvordan ville jeg egentlig ha reagert? Å hvordan er det egentlig meningen at man skal leve videre etter noe sånt? 

Jeg er glad han mislyktes i å ta sitt eget liv, å at jeg slapp å oppleve det. Å jeg ønsker sterkt at jeg aldri kommer til å måtte oppleve det heller. Ting som dette minner oss om at ikke alle føler seg like elsket og ønsket. Å at man burde gripe hver sjanse man får til å gjøre hverdagen enklere for de rundt oss. Et smil eller kjærlige ord kan ha stor innvirkning på andres liv, at det nesten er vanskelig å forstå. At de vi tar som en selvfølge, ikke er slik for alle.

Alle burde gjøre det dem kan for å gjøre livet lettere for andre. Kanskje jeg ikke gjør det nok? Kanskje jeg må prøve hardere for at han skal føle seg elsket og ønsket. For det er han, så utrolig mye og sterkt. Det er så vanskelig og sette ord på hva jeg virkelig føler.

Dette skriver jeg for både han, og for meg selv. For han, fordi at han trenger, å fortjener å høre å minnes på hvor mye jeg verdsetter ham, og er glad i ham. Og for meg, for å ordne tankene mine å for å minne meg selv på at livet er noe man skal ta vare på, å at man skal ta vare på dem vi er glade i. 

Tenk om noe skulle skje? At du ikke lengre hadde sjansen til å fortelle akkurat hvor glad du egentlig er i de? Det er en forferdelig tanke, å jeg håper jeg slipper å oppleve det. 

Jeg er utrolig glad i deg vennen, håper du vet det.

"The higher you build the walls around your heart, the harder you fall when someone tears them down."

...

Kjæresten min. 

i wish"Sometimes the road you travel doesn't lead to the destination you had hoped for"

.... But if you can look back on the trip and still smile, then it was worth it after all. 

 

Se på alle erfaringer som en del av livet. De dårlige like vel som de gode. Alt du har opplevd har vært med på å forme den du er. Til tider er det tungt, og livet er hardt. Men det er meningen. 

 

... People cry not because they're weak, it's because they've been strong for to long.

 

Det er ikke flaut å være lei seg, det er ikke flaut å ha det vondt. Når man har det vondt føles det u-utholdelig. Men etter nedturen, kommer det alltid en opptur. Mennesker er ikke alltid som de gir seg ut for å være. Men, det får være deres måte å takle livet på. Vær den beste du kan være, selvom ikke livet alltid behandler deg slik at du føler for det.

 

... Noen av mine favorittsitater lyder slik (..In love nobody wins, noboby loses and nobody is punished. We just all suffer the concequenses. ♥) og det er veldig sanne ord. Samtidig som (Truth is everyone is going to hurt you, you just got to find the one worth suffering for) og så vil jeg legge til (Nobody is worth your tears, and the one who is. Wont make you cry).

Mitt absolutte favorittsitat er (I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself. And sometimes good things fall apart so better things can fall together ♥)

 

Jeg har opplevd ganske mye i mitt liv, og til tider har det enkelt og greit bare gått nedover. For å takle den smerten, har jeg funnet ut at måten å gjøre det på er å erstatte den smerten med en annen smerte, som er min lidenskap. Tattoeringer. Og etter alt vondt i mitt liv, har jeg endelig funnet hvilken tatto jeg skal ta for å minnes den vonde tiden. Og jeg vet at den kommer til å gjøre tilværelsen bedre. 

("It's to late to change the past, so don't wait to long to change the present, because tomorrow isn't promised and yesterday is gone forever")

Gleder meg til den er tryggt plassert på min arm. Og sist men ikke minst, husk alltid på dette... You'll never learn to become old and wise if you were never young and crazy!

 

"Don't cry because it's over. Smile because it happened.""We are the authors of our on life, although we cant erase the mistakes, the end is yet to be written."Dagens visdomsord!

"Enjoy the little things in life, for maybe one day you'll wake up realize they really were the big things"

 

 

"Friendship isn't a big thing. It's a million little things."

"Two things to remember.."

...

DON'T make decisions when you're angry (There's a big chance you make wrong decisions.)

and

DON'T make promises when you're happy (Because you might not mean them when you're sad.)

 

"People cry, not because they're weak. Its because they have been strong for to long"

..

When you're attracted to someone, you realize what love is and when that someone starts avoiding you, you realize what life is. I learned it the hard way. My friends used to ask me "What is it about him that makes him so special, and what do you miss so much about him?" I used to answer "I dont know", but as i turned and walk away i thought by myself "EVERYTHING!"

..

Ja. Vi har alle opplevd den smerten. Jeg er selvfølgelig intet unntak. Jeg levde lenge med tanken på å finne en annen person som var lik. Helt til jeg innså at det aldri kom til å skje. Fordi den gutten der var one of a kind. Jeg hadde en standard før jeg møtte han, og han overgikk den standarden så enormt. Jeg var hjemme, og jeg deppet. Men til slutt så ble jeg lei av det også. Jeg fant ut at det får være hans tap. Og jeg skal holde hodet høyt, for jeg nekter å synke like lavt ned som det han hadde gjort. 

..

Et knust hjerte fortsetter alltid å banke, selv om det gjør vondt. Selv om det gjør vondt så er også den erfaringen en del av livet. Og alt skjer for en grunn. På et tidspunkt i livet tror jeg at alle bitene kommer til å falle på plass. Og til slutt blir alt som det var ment å bli. Ventetiden er hard. Og livet er tøft. Men livet er også en gang over. Så lev livet til det fulle, mens du ennå har sjangsen. Ikke alle får den sjangsen. Ikke alle får oppleve livet. 

..Det er ti bokstaver i kjærlighet, åtte av dem er ærlighet. 

 

"At the end of the day, you can either focus on what's tearing you apart or what's keeping you together."

♥ Marina ♥

"Getting what you want is not the same as getting what you need. The wisdom is knowing the difference."

 "Gullkorn fra pikemunn.."

Hei bloggen. 

Har lovet mine kjære venner og legge ut en helt innlegg med visdomsord. Jeg har alltid med noen visdomsord i innleggene mine, så kan ikke røpe alle for dere her og nå. Da har jeg ingen titler igjen til blogginleggene mine. Men noen skal dere få, selvfølgelig. 

- Sometimes you just got to know when enough is enough and let it go and move on. Then they'll realize you're not the person they thought you were. You're better.

- Don't count on the one that says, " You can count on me, just call." Count on the one that answers that call.

- Sometimes the hardest part of the journey is believing that you're worthy of the trip.

- Sometimes, the simplest advice that you give to others is the hardest thing for you to follow

- A pessimist sees the glass as half empty. An optimist sees the glass as half full. A realist just finishes the damn thing and refills it.

- If you see me walking with someone else, it's not 'cause I want to. It's 'cause you weren't brave enough to walk by me..

- If you spend too long holding on to the one who treats you like an option, you'll miss finding the one who treats you like a priority!

 

 

Håper dere ble fornøyde! :)

"Good decisions come from experience; experience come from bad decisions."It may be hard to say goodbye to those we've loved and lost, but although pain will always exist, the good memories will overshadow the bad in time. Stay strong

"Missing you gets easier every day..."

...even tough its longer since the last time I saw you. Its one day closer 'til the next time I will! 


Min neste tatto kommer til å bli en minnetatto på leggen.  

 

Dagens visdomsord: In love, nobody wins, nobody loses, and nobody is punished; we all just suffer the consequences. 

"Life doesn't always work out the way you want, but it does turn out the way its supposed to."


Godnatt søtinger!


"En sterk person vet hvor hun står, og selv med tårer i øyet er i stand til å si 'Jeg er ok' med et smil."hits